Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Problem] Nazwa kanału Youtube dla kilku osób

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem ponieważ chciałem z kumplami założyć kanał, nagrywać materiał i wsadzać go na youtube. Problem polega na tym, iż mamy totalną pustkę w głowie, poza tym większość "normalnych" nazw były zajęte. Prosiłbym o Wasze propozycje. Główną tematyką będą gry komputerowe! Tylko nie mają być żadne "nooby z dziczy" tylko jakieś porządne normalne nazwy. Lecą lajki!

Uwaga! Będę raportował KAŻDY offtop. Jeśli masz zamiar napisać: "oo znów Minecraft lol nup żal nazwijcie sie m7n3tru8" powstrzymaj swoje emocjonalne odruchy dla siebie, bądź jak najszybciej skonsultuj się z lekarzem, a najlepiej psychiatrą. Nie obchodzi mnie wasze zdanie na temat jaki materiał z gier będzie wrzucany. Popatrzcie najpierw na temat.

Opublikowano

Wow szykuje sie kolejna ekscytujacy let's play z gry Minecraft ??

wow ta gra jest tak oryginalna i niepowtarzalna a kazdy teraz kto

robi z niej let's play ma po 100k + wejsc na kanal cos niesamowitego

http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCYQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.mpcforum.pl%2Ftopic%2F230148-narzedziegeneratory-nickw%2F&ei=6bdwT_eeG_PQ4QSy0_G_Ag&usg=AFQjCNHdO5ILzWJ8G2aW7xQkRU-glSb08A&sig2=4XSLYccahh4u3R00VWhHCg

tak wiem to jest nick'ow ale moze i tam znajdziesz cos co Ci pasuje

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Gość Teksanian
Opublikowano

@Ja pie*ole up

Jaki z Ciebie jest debil. "I NIE TYLKO" - NAPISAŁEM. I TO NIE BĘDZIE GŁÓWNA SERIA! Ogarnij sie, a potem pisz.

Tak czy siak będzie, gimbusie.

Polecam:

JJayJokersi

PedałyCTSG

RockiAlony2k

Rojowsi

Pancerne Rowery

Nałogiem karmimy Szatana.

//5% - matzar.

Opublikowano

@Up

Kolejny raport za spam/offtop/wyzywanie. Jeśli musisz wyżywać się tu emocjonalnie, bo Ci mama Tibię skasowała, to lepiej skonsultuj się z jakimś psychiatrą. Moja rada to odejdź od Metina, Tibii, Margonema, może Ci się polepszy.

A ja tymczasem odświeżam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...